Packar för fullt

Nu ska jag ut på en lång resa som tar mig över hela norra Sverige och Norge. Just nu är det en massa saker som ska packas och det tar sin lilla tid. Det blir lite packning när resan inte bara handlar om en sak utan att vi ska göra två saker på en och samma gång. Vi ska pyssla med friluftsliv och göra några städer. hmm det är inte lätt. Så nu ligger alla sakerna på golvet redo för att packas ner. Vet inte riktigt hur vi ska få plats med allt i bilen.

packning

Men resan ska bli spännande. Jag har aldrig riktigt gjort en roadtrip på det här sättet förut och definitivt inte så här lång. Jag har gjort många resor och vandring men inte bilat i flera veckor. Det hela ska verkligen bli en upplevelse.

Nu är det så här att jag har tanken på att fotografera hela resan och se om jag kan utvecklas som resefotograf. Jag har aldrig riktigt varit bra på att ta bilder på resande fot. Att fånga ögonblicket i stunder i resan kommer att bli min största utmaning. Landskap och natur är jag duktig på att fånga men att göra det på platser du aldrig har varit är lite svårare. Vi får se vad det blir för bilder helt enkelt. Förhoppningsvis blir det bra och jag får sjukt mycket bilder eller så går det åt andra hållet, jag kommer hem med en massa erfarenhet och en grym resa. Oavsett vilket av dem så är det roligt att resa.

Jag kommer att försöka att uppdatera denna blogg så ofta som jag kan med olika reseberättelser och annat.

Tack för nu

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s